(Denna policy är preliminär och tanken är att den ska vara överkomlig, säker och riktig. Har du synpunkter på något - kontakta oss gärna på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Denna integritetspolicy gäller information som vi samlar in på webbplatser och i programvara som ägs eller styrs av Content Central. Vi behandlar alla personuppgifter enligt personuppgiftslagen (1998:204).

Insamling av personuppgifter
Content Central samlar in information när du använder tjänsten, såsom den webbplats som hänvisade dig till oss, din IP-adress, webbläsartyp, språk och tider för åtkomst. Vi kan också samla in information om surfning, exempelvis information om sidor du besöker, länkar som du klickar på och andra aktiviteter i samband med användning av webbplatsen/tjänsten. I syfte att upprätthålla en god kund- och registervård kan Content Central komma att komplettera eller uppdatera personuppgifterna med uppgifter som inhämtas från privata och offentliga register.


Behandling av personuppgifter
Ändamålet med behandlingen av personuppgifter är i första hand att administrera förmedlingen av redaktionellt material, tjänst eller vara samt att fullgöra ingångna avtal eller åtgärder som begärts innan ett avtal träffats. Content Central använder även dina personuppgifter för att driva och förbättra våra webbplatser, hantera dina transaktioner, tillhandahålla kundtjänst, genomföra undersökningar och analyser i syfte att förbättra våra produkter, tjänster och tekniker. Vi använder också dina personuppgifter för att kommunicera med dig. Vi kan skicka meddelanden som har samband med transaktioner såsom välkomstbrev, påminnelser och bekräftelser på köp/försäljning.

Användning av personuppgifter
Vi förbehåller oss rätten att lämna ut personuppgifter om det krävs enligt lag eller om vi i god tro anser att en sådan åtgärd rimligen är nödvändig för att följa rättsliga förfaranden, svara på anspråk eller skydda vårt bolags, anställdas eller allmänhetens rättigheter, egendom eller säkerhet. Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tjänsteleverantörer som genomför tjänster på våra vägnar. Till exempel kan vi anlita andra bolag för att hantera betalningsprocessen, genomföra beställningar och transporter, hjälpa till med direktmarknadsföring, genomföra revision och annat. Dessa bolag kommer endast att få tillgång till de personuppgifter som de behöver för att genomföra tjänsten i fråga. De är skyldiga att iaktta sekretess i förhållande till sådana uppgifter och är förbjudna att använda dem för något annat syfte.

CC säljer inte, tillhandahåller eller delar dina personuppgifter till tredje part förutom vad som framgår i denna integritetspolicy.

Vi skyddar dina personuppgifter
När du lämnar dina personuppgifter till oss kan du känna dig trygg. Vi prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss och följer naturligtvis Personuppgiftslagen för att skydda din integritet.

Användning av cookies och andra tekniker
Content Central använder cookies och andra tekniker såsom web beacons. Dessa tekniker hjälper oss att bättre förstå användarbeteenden som gör det möjligt för oss att t.ex. anpassa våra tjänster så att de passar dig bättre. Om du väljer att blockera cookies eller web beacons så kan kvaliteten och tillgängligheten på Content Central försämras samt att du inte kan använda vissa tjänster.

Barn
Vi har ingen avsikt att samla in personuppgifter från någon under 18 år. Om vi får reda på att vi samlat in personuppgifter från personer under 18 år kommer vi radera uppgifterna snarast möjligt.

Ändringar i denna integritetspolicy
Denna Integritetspolicy kan komma att ändras. I sådant fall kommer du att måsta godkänna de nya villkoren innan du kan fortsätta använda tjänsten. Du riskerar alltså inte att villkoren ändras utan din vetskap.